Copilul care a intrat în Dunăre să îşi recupereze papucii a murit

Copilul de 14 ani, care a intrat în Dunăre, în zona localităţii Raşova, să îşi recupereze papucii şi nu a mai ieşit, a fost declarat decedat la spital, în cursul nopţii de luni spre marţi. Băiatul a fost scos din apă luni seara de pompieri şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.

1542 afișări
Imaginea articolului Copilul care a intrat în Dunăre să îşi recupereze papucii a murit

Copilul care a intrat în Dunăre să îşi recupereze papucii a murit

Copilul a fost scos din Dunăre, luni seara, de reprezentanţii ISU Contanţa. După mai bine de 45 de minute în care s-a efectuat protocolul de resuscitare la fata locului, băiatul a fost preluat, în hipotermie, fără semne vitale, de elicopterul SMURD.

El a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru continuarea manevrelor de resuscitare. Nu a fost declarat decedat la faţa locului, deoarece se instalase hipotermia, iar trupul avea temperatura de aproximativ 20 de grade.

Pentru a fi declarat decedat trebuia adus la temperatura normală a corpului, susţin medicii, astfel că protocolul de resuscitare a fost continuat la spital, pacientul fiind încălzit cu un grad pe oră.

Ulterior, în cursul nopţii de luni spre marţi, a fost declarat decesul, cadrele medicale neputând face nimic pentru a-l readuce pe copil la viaţă.

Copilul a intrat luni în Dunăre ca să îşi recupereze papucii, dar nu a mai ieşit la mal. La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale ISU, printre care şi o barcă, iar copilul a fost scos din apă şi transportat la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici