Copilul de 12 ani din judeţul Olt, dat dispărut după ce nu a ajuns acasă, a fost găsit într-o casă părăsită

Băiatul de 12 ani, care a fost dat dispărut de asistenta maternală în grija căreia se află, a fost găsit sâmbătă dimineaţa, într-o casă părăsită din oraşul Potcoava, judeţul Olt.

63299 afișări
Imaginea articolului Copilul de 12 ani din judeţul Olt, dat dispărut după ce nu a ajuns acasă, a fost găsit într-o casă părăsită

Copilul de 12 ani din judeţul Olt, dat dispărut după ce nu a ajuns acasă, a fost găsit într-o casă părăsită

Potrivit Poliţiei Olt, copilul nu a fost victima vreunei infracţiuni.

„Minorul Groza Cristin Constantin a fost găsit în această dimineaţă (sâmbătă dimineaţă-n.r.), în jurul orei 7.00, pe raza oraşului Potcoava, într-o dependinţă a unei case nelocuite, fără a fi victima vreunei infracţiuni. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Slatina pentru efectuarea de investigaţii medicale“, a anunţat IPJ Olt.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri l-au căutat pe copil aproape 12 ore, fiind folosit şi un aparat cu termoviziune.

Copilul este în plasamennt la o femeie din Potcoava, iar vineri a plecat de la şcoală înainte de terminarea cursurilor. Asistenta maternală a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia băiatului, după ce acesta nu a mai ajuns acasă.

Taguri:
copil,
găsit,
dispărut

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici