Copilul de 2 ani, din judeţul Suceava, dispărut vineri seara din faţa casei, a fost găsit mort din cauza frigului

Băieţelul de 2 ani şi 4 luni, din Vicovu de Sus, judeţul Suceava, care a dispărut din faţa casei vineri seara, a fost găsit, sâmbătă, după mai bine de şase ore de căutări, la 1.200 de metri de locuinţă, mort din cauza frigului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7380 afișări
Imaginea articolului Copilul de 2 ani, din judeţul Suceava, dispărut vineri seara din faţa casei, a fost găsit mort din cauza frigului

Căutări disperate în Suceava: Un copil de 2 ani, dispărut de mai multe ore din faţa casei

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, băieţelul a fost găsit la aproximativ 1.200 de metri de locuinţă, îmbrăcat sumar, într-un costumaş, primele date arătând că cel mai probabil copilul s-a rătăcit, s-a împiedicat şi a căzut.

"Din păcate, băieţelul a fost găsit decedat, la 1.200 de metri de locuinţa părinţilor. Băieţelul a plecat singur de acasă, cel mai probabil acesta s-a rătăcit şi s-a împiedicat la un moment dat şi a căzut, iar din cauza frigului nu a putut rezista peste noapte, fiind îmbrăcat destul de sumar", a declarat corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Micuţul a dispărut de acasă vineri seara, în jurul orelor 18:30, iar sâmbătă, peste 100 de persoane, poliţiştii, poliţiştii de frontieră, pompieri, jandarmi şi voluntari, însoţiţi de câini de urmă, camere cu termoviziune şi un elicopter MAI de la Iaşi l-au căutat pe băieţel.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un băieţel de 2 ani şi 4 luni a dispărut din faţa casei din Vilcovu de Sus, judeţul Suceava, iar sâmbătă peste100 de poliţişti,  poliţişti de frontieră, pompieri, jandarmi  şi oameni din sat îl caută la pas, dar şi cu câini de urmă, camere de termoviziune şi cu un elicopter MAI.

Conform Inspectoratului de Poliţie Suceava, copilul de 2 ani şi 4 luni a dispărut vineri seara, în jurul ore 18.30 din faţa casei părinteşti, unde se juca.

“Poliţia desfăşoară activităţi complexe de căutare a minorului Farcaş Samuel David în vârstă de 2 ani şi 4 luni, care a dispărut în seara de 05.01.2018 din zona domiciulului său de pe raza oraşului Vicovu de Sus, cătunul Bahna. Ultima dată, din relatările familiei, minorul a fost văzut jucându-se în zona curţii în preajma domicilului. La activităţile de căutare participă circa 100 de persoane (poliţişti, poliţişti de frontieră, lucrători ISU şi de jandarmi, voluntari). Sunt utilizate camere de termoviziune şi sunt folosiţi câini de urmă. De asemenea, la faţa locului a fost deplasat un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, comisarul Ionuţ Epureanu.

Copilul are o înăţime de aproximativ 65 de centimetri, părul negru, faţă rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare iar la momentul dispariţiei purta îmbrăcăminte de culoare verde şi ghete în picioare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici