Copilul de doi ani dispărut în staţiunea Geoagiu Băi, găsit într-o pădure după 12 ore de căutări

Copilul de doi ani şi nouă luni dispărut, duminică, în timp ce era în vizită la bunica sa, aflată la tratament în staţiunea Geoagiu-Băi din judeţul Hunedoara, a fost găsit de poliţişti şi jandarmi după 12 ore de căutări, într-o pădure aflată la 2,5 kilometri de hotelul unde era cazată femeia.

887 afișări
Imaginea articolului Copilul de doi ani dispărut în staţiunea Geoagiu Băi, găsit într-o pădure după 12 ore de căutări

Copilul de doi ani dispărut în staţiunea Geoagiu Băi, găsit într-o pădure după 12 ore de căutări (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, agent principal Laura Bradu, copilul a fost găsit, în noaptea de duminică spre luni, într-o pădure aflată la 2,5 kilometri de hotelul unde era cazată bunica sa, iar la căutări au participat zeci de jandarmi, poliţişti şi voluntari, fiind solicitat şi un elicopter cu termoviziune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Ne-au ajutat foarte mult imaginile suprinse de camerele montate pe o vilă care ne-au indicat direcţia în care a fugit copilul. La aproximativ doi kilometri distanţă de hotelul de unde a plecat copilul echipele de căutare au descoperit unul dintre papucii micuţului, iar după jumătate de kilometru l-au găsit pe copil întins pe jos. Copilul este teafăr şi a fost încredinţat părinţilor. La căutări au fost folosiţi şi trei câini antrenaţi special pentru căutarea persoanelor dispărute, dar şi un câine care ia urme. De asemenea, un elicopter cu termoviziune a survolat zona pentru a descoperi copilul în pădure”, a spus Laura Bradu.

Băieţelul de doi ani şi nouă luni din judeţul Gorj, care era în vizită la bunica sa, aflată la tratament în staţiunea Geoagiu-Băi, a dispărut duminică după-amiază, el fiind văzut ultima oară în sala de mese a hotelului unde este cazată femeia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici