Copilul dispărut în mai, în judeţul Constanţa, ar fi putut fi devorat de şacali (Video)

Băieţelul în vârstă de trei ani, dat dispărut în luna mai, de pe un teren agricol aflat la marginea unei comune din judeţul Constanţa, ar fi putut fi devorat de şacali, cred anchetatorii, după ce părţi din scheletul unui copil au fost descoperite, sâmbătă, la câţiva kilometri de locul dispariţiei.

61 afișări
Imaginea articolului Copilul dispărut în mai, în judeţul Constanţa, ar fi putut fi devorat de şacali (Video)

Copilul dispărut în mai, în judeţul Constanţa, ar fi putut fi devorat de şacali (Imagine:www.protv.ro)

De asemenea, în zonă au mai fost găsite şi nişte resturi textile, care vor fi analizate de specialişti pentru a se stabili dacă sunt bucăţi din hainele cu care era îmbrăcat copilul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, şoferul unei combine a descoperit, sâmbătă după-amiază, în timp ce treiera un câmp din apropiera localităţii Măgura, fragmente din cutia craniană a unui copil şi resturi de îmbrăcăminte. Resturile umane au fost găsite la câţiva kilometri distanţă de locul în care, în luna mai, Sezer Alis, în vârstă de trei ani, a dispărut de pe o solă cultivată, aflată la aproximativ doi kilometri de satul Viroaga.

La faţa locului, s-au deplasat criminaliştii IPJ Constanţa, care au adunat resturile şi au căutat în zonă după alte indicii, dar fără să mai găsească alte oase. Au fost prelevate probe ADN, ce urmează a fi analizate de specialişti pentru a se stabili dacă într-adevăr este vorba de trupul copilului dispărut în urmă cu mai bine de două luni.

Sezer Alis, din satul Văleni, a dispărut sâmbătă, 17 mai, în timp ce se afla împreună cu familia sa pe o solă cultivată, aflată la aproximativ doi kilometri de satul Viroaga, în timp ce părinţii săi lucrau pământul. El a fost căutat câteva zile la rând de zeci de de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, cu câini special antrenaţi, dar fără rezultat. Printre variantele luate în calcul iniţial de către anchetatorii s-a numărat şi posibilitatea ca micuţul să fi fost atacat de un animal sălbatic, după ce localnicii observaseră apariţia în zonă a mai multor exemplare de şacal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici