Cornel Dinu se simte bine. Administratorul delegat al FC Dinamo este tonic şi optimist

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat că evoluţia stării de sănătate a lui Cornel Dinu este bună, administratorul delegat al FC Dinamo fiind "tonic, optimist", după operaţia pe cord suferită vineri.

193 afișări
Imaginea articolului Cornel Dinu se simte bine. Administratorul delegat al FC Dinamo este tonic şi optimist

Cornel Dinu (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Duminică, medicul Brădişteanu a spus că Dinu îşi ia tratamentul, se uita la televizor, fiind tonic şi optimist.

După operaţia de by-pass, care a durat aproximativ şapte ore, medicul Şerban Brădişteanu declara, vineri seara, că intervenţia chirurgicală în cazul lui Cornel Dinu a fost într-adevăr dificilă, aşa cum se şi aştepta echipa medicală, însă intervenţia a decurs bine.

Şerban Brădişteanu mai spunea că, în opinia sa, Cornel Dinu nu va mai avea nevoie de o altă intervenţie.

Medicul preciza că Dinu îşi va putea relua activitatea normală după această intervenţie.

El adăuga că speră ca evoluţia acestuia să fie normală.

Vineri, 12 august, Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian, medicul Şerban Brădişteanu precizând înainte de a intra în sala de operaţii că "vor fi multiple by-pass-uri".

În 19 iulie, administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a făcut miocardic acut, fiindu-i montat un stent.

Operaţia de by-pass coronarian este o intervenţie de revascularizare folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronariene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici