Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă, la DNA Piteşti pentru audieri

Finanţatorul echipei de fotbal FC Argeş, Cornel Penescu, şi fostul director al societăţii PIC, Liviu Făcăleaţă, s-au prezentat, vineri dimineaţă, la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DNA pentru a fi audiaţi de către procurorii anticorupţie.

97 afișări
Imaginea articolului Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă, la DNA Piteşti pentru audieri

Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă, la DNA Piteşti pentru audieri

La intrarea în sediul DNA Piteşti, cei doi nu au făcut declaraţii, însă este posibil, potrivit unor surse judiciare, ca venirea lor la audieri să aibă legătură cu dosarul în care au fost reţinuţi arbitrii focşăneni Ionică Serea şi Marius Martiş.

La ora transmiterii acestei ştiri, audierile au început.

Vineri, urmează ca cei doi arbitri să fie prezentanţi magistraţilor Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă pe 29 de zile pentru luare de mită în cazul lui Ionică Serea şi complicitate la dare şi luare de mită în cazul lui Marius Martiş.

Arbitrul de fotbal de Liga I, Marius Martiş, audiat joi seară de procurorii anticorupţie, la DNA Piteşti şi a cărui casă din Focşani a fost percheziţionată de procurori, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru complicitate la luare şi dare de mită, iar fostul arbitru Ionică Serea a fost reţinut de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită, ambii fiind suşi în arestul Poliţiei Judeţene Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici