Cornel Şerban, desemnat de Nica interimar la conducerea DGIPI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, l-a desemnat, duminică, pe comisarul şef Cornel Şerban la conducerea Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), până la numirea de către premier a directorului general al acestei structuri.

31 afișări
Imaginea articolului Cornel Şerban, desemnat de Nica interimar la conducerea DGIPI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica

"Prin decizia de astăzi (duminică - n.r.), ministrul Dan Nica are în vedere asigurarea unei coordonări eficiente a DGIPI, având în vedere contextul operativ actual", se arată într-un comunicat al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Comisarul şef Cornel Şerban a asigurat, în ultima perioadă, coordonarea activităţii DGIPI, precizează sursa citată.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, declara, miercuri, după ce a fost validat de Parlament în această funcţie, că nu are o frământare sau o presiune deosebită în ceea ce priveşte numirile din cadrul ministerului său, el precizând că le va face în funcţie de evaluarea proprie.

"Numirile (în funcţiile de secretar de stat şi de şef al DGIPI, n.r.) vor face parte dintr-o perioadă de evaluare care va urma începând de săptămâna viitoare", preciza Nica, adăugând că acestea vor fi făcute publice în circa o săptămână sau două.

"Nu am o frământare şi nici o presiune deosebită. Voi lua deciziile în funcţie de urgenţa şi de evaluările pe care eu le fac", a spus Nica.

Întrebat dacă are în vedere o persoană pentru şefia DGIPI, Nica a precizat: "Sunt vreo 117 persoane în acest moment pe lista de aşteptări".

 

Citeşte şi:

Geoană: Desemnarea şefului DGIPI nu este o decizie politică

Dragnea spune că a demisionat pentru că nu a putut accepta compromisurile politice

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici