Corneliu Vadim Tudor, audiat la Parchetul ICCJ, în dosarul privind evacuarea sediului PRM

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a prezentat, vineri, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi audiat în dosarul în care procurorii l-au pus sub învinuire pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, în legătură cu evacuarea sediului PRM.

63 afișări
Imaginea articolului Corneliu Vadim Tudor, audiat la Parchetul ICCJ, în dosarul privind evacuarea sediului PRM

Corneliu Vadim Tudor, audiat la Parchetul ICCJ, în dosarul privind evacuarea sediului PRM (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Corneliu Vadim Tudor a venit la sediul Parchetului instanţei supreme însoţit de avocatul său, Mariana Ştefan, precum şi de Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu.

Preşedintele PRM a spus că, după ce va fi audiat, va face o serie de declaraţii referitoare la şeful statului.

Procurorii Parchetului instanţei supreme îl cercetează pe liderul PRM Corneliu Vadim Tudor pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti privind evacuarea sediului Partidului România Mare din strada Emile Zola.

Corneliu Vadim Tudor a mai fost audiat, în urmă cu o săptămână, de procurorii Parchetului instanţei supreme, în dosarul penal care i-a fost deschis în urma incidentelor al căror protagonist a fost cu ocazia evacuării din sediu a formaţiunii pe care o conduce. La ieşirea de la întâlnirea cu procurorul, care a durat puţin mai mult de o oră, Vadim Tudor declara că nu a dat nicio declaraţie, invocând calitatea sa de europarlamentar şi imunitatea presupusă de această funcţie.

În acest caz, Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu au fost şi ei audiaţi ca martor la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici