Coronavirus în rândul oamenilor legii. 13 poliţişti doljeni sunt izolaţi, după ce un coleg a fost depisat pozitiv

  • Este primul poliţist din Dolj care s-a îmbolnăvit de COVID-19
  • 13 poliţişti care au intrat în contact cu acesta sunt izolaţi la domiciliu
  • Poliţistul este internat în spital
704 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în rândul oamenilor legii. 13 poliţişti doljeni sunt izolaţi, după ce un coleg a fost depisat pozitiv

Un poliţist din Dolj a fost diagnosticat cu COVID-19. Alţi 13 oameni ai legii sunt izolaţi la domiciliu

Un poliţist care lucrează la o secţie de poliţie din apropierea Craiovei a fost diagnosticat cu COVID-19. Alţi 13 oameni ai legii, care au intrat în contact cu el, sunt izolaţi la domiciliu.

Potrivit autorităţilor din Dolj, poliţistul era în timpul liber când a început să se simtă rău. Acesta a sunat la 112 şi a fost transportat cu salvarea la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova. În urma analizelor, medicii au stabilit că bărbatul are infecţie cu SARS-COV2.

Alţi 13 poliţişti, cu care omul legii a intrat în contact, sunt izolaţi la domiciliu .

“Persoana în cauză, aflându-se în timpul liber, a sunat, în seara zilei de 26 aprilie, la 112 şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova, unde a fost internată cu simptome şi testat pentru depistarea virusului SARS-COV 2, rezultatul fiind pozitiv. Imediat, a fost declanşată ancheta epidemiologică, iar la nivelul subunităţii în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus măsura izolării la domiciliu faţă de 13 persoane, contacţi direcţi cu cel în cauză”, anunţă reprezentanţii Prefecturii Dolj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici