Corpul copilului de 4 ani dispărut pe Dunăre, de Florii, a fost găsit

Poliţiştii constănţeni au reuşit să găsească, în ziua de Paşte, trupul copilului de patru ani dispărut de Florii după ce a ieşit împreună cu unchiul său să se plimbe cu barca pe Dunăre, iar ambarcaţiunea s-a răsturnat.

207 afișări
Imaginea articolului Corpul copilului de 4 ani dispărut pe Dunăre, de Florii, a fost găsit

Corpul copilului de 4 ani dispărut pe Dunăre, de Florii, a fost găsit (Imagine: Remus Badea/ Mediafax Foto)

Corpul copilului a fost văzut de un localnic, duminică, în jurul orei 08.00, plutind pe apa Canalului Dunăre - Marea Neagră, în apropierea ecluzei de la Cernavodă, acesta anunţându-i pe poliţiştii Postului Transporturi Navale Cernavodă.

Echipa de cercetare care a mers la faţa locului l-a identificat pe copil ca fiind cel care a dispărut în urmă cu o săptămână, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Gelu Manolescu.

Copilul de patru ani şi unchiul său, în vârstă de 32 de ani, au dispărut în apele Dunării în urmă cu o săptămână, la scurt timp după ce au ieşit să se plimbe pe fluviu cu o ambarcaţiune cu motor. Cei doi făceau parte dintr-un un grup mai mare de persoane care au petrecut ziua de Florii pe malul Dunării, în amonte de podul Anghel Saligny din zona localităţii Cernavodă. Unchiul şi nepotul au ieşit la plimbare cu barca în jurul orei 20.40, când deja se întunecase, iar de atunci nu au mai fost văzuţi.

Trupul bărbatului a fost găsit sâmbătă, de un echipaj de poliţie aflat în patrulare pe fluviu, în amonte de ecluza de la Cernavodă a Canalului Dunăre - Marea Neagră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici