Corpul de control al premierului efectuează un control pe tema infecţiilor nosocomiale, fără a fi vizat un spital anume

Corpul de control al prim-ministrului şi cel al Ministerului Sănătăţii au început o acţiune de control pe tema infecţiilor nosocomiale, fără a fi vizat un spital anume, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

144 afișări
Imaginea articolului Corpul de control al premierului efectuează un control pe tema infecţiilor nosocomiale, fără a fi vizat un spital anume

Corpul de control al premierului efectuează un control pe tema infecţiilor nosocomiale, fără a fi vizat un spital anume

La finalul şedinţei Executivului, Suciu a fost întrebat de jurnalişti dacă premierul a trimis Corpul de control la mai multe spitale şi care este tema controlului.

"Nu ştiu activitatea Corpului de control, ştiu însă că este în curs un control pe infecţiile nosocomiale. Dacă au fost la un spital anume şi când asta, nu ştiu să vă spun, dar controlul pe infecţiile nosocomiale a Corpului de control este în curs, împreună cu Corpul de control al Ministerului Sănătăţii. E un control comun, dar nu am un calendar de acţiuni", a spus Suciu.

Jurnaliştii au mai întrebat dacă este vizat un anume spital, respectiv Spitalul de arşi, aşa cum au fost vehiculate informaţii în mass-media, dar el a negat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici