Corpul tânărului care s-a înecat vineri, în Eforie Nord, scos la suprafaţă (Video)

Corpul neînsufleţit al elevului de la Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina care s-a înecat la sfârşitul săptămânii trecute la Eforie a fost găsit la ţărm, luni dimineaţă, la câteva sute de metri distanţă de locul în care tânărul intrase în mare să facă o baie.

52 afișări
Imaginea articolului Corpul tânărului care s-a înecat vineri, în Eforie Nord, scos la suprafaţă (Video)

Corpul tânărului care s-a înecat vineri, în Eforie Nord, scos la suprafaţă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, tânărul, în vârstă de 21 de ani, din Teleorman, se afla, vineri seră, în timpul liber şi a mers împreună cu o colegă pe plaja din Eforie. El a intrat în mare să înoate, iar la un moment dat s-a dus la fund. Colega sa a alertat salvamarii, care au intrat în apă dar nu au reuşit să-l găsească. De asemenea, poliţiştii au apelat şi la ajutorul scafandrilor şi al unei şalupe a poliţiştilor de frontieră, dar nici aceştia nu au reuşit să descopere cadavrul tânărului.

Corpul lui a fost scos de ape la ţărm abia luni dimineaţă, la câteva sute de metri distanţă de locul în care se înecase şi a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanţa pentru necropsie.

Două sute de elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina sunt detaşaţi pe litoralul Mării Negre, în perioada 24 iunie - 25 iulie, alături de poliţişti şi jandarmi, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici