Costel Alexe a solicitat demiterea comisarului şef al Gărzii de Mediu din Bucureşti

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a solicitat miercuri Gărzii Naţionale de Mediu să îl demită pe comisarul şef pe Bucureşti, deoarece acesta nu s-a implicat eficient în problemele de mediu.

156 afișări
Imaginea articolului Costel Alexe a solicitat demiterea comisarului şef al Gărzii de Mediu din Bucureşti

Costel Alexe a solicitat demiterea comisarului şef al Gărzii de Mediu din Bucureşti

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public şi a unei implicări nu tocmai eficiente a Gărzii de Mediu Bucureşti în ceea ce înseamnă monitorizarea problemelor de mediu cu care se confruntă Capitala, am solicitat astăzi comisarului general de la Garda Naţională de Mediu schimbarea din funcţie a comisarului şef de pe Bucureşti de la Garda de Mediu”, a spus Alexe.

Acesta a reamintit că zilele acestea comisarii Gărzii de Mediu din Bucureşti şi din judeţele vecine „au o amplă campanie de control la toţi operatorii economici din Bucureşti şi Ilfov pe procesele de ardere şi emiterea în atmosferă a diverşilor poluanţi care afectează calitatea aerului din Bucureşti”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici