Costel Alexe anunţă că Gabriela Dorojan nu mai ocupă funcţia de comisar general al Gărzii de Mediu

Ministrul Mediului Costel Alexe a anunţat că, în urma discuţiei cu comisarul Gabriela Dorojan, au ajuns la concluzia că este oportun ca aceasta să nu mai ocupe poziţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu. Propunerea va fi transmisă Guvernului.

1044 afișări
Imaginea articolului Costel Alexe anunţă că Gabriela Dorojan nu mai ocupă funcţia de comisar general al Gărzii de Mediu

Costel Alexe anunţă că Gabriela Dorojan nu mai ocupă funcţia de comisar general al Gărzii de Mediu

„În urma discuţiilor avute în ultima perioadă cu doamna Comisar General, Gabriela Dorojan, am convenit de comun acord că este oportună încetarea calităţii de Comisar General al Gărzii Naţionale de Mediu, propunere ce va fi avansată către Guvernul României”, a scris ministrul Mediului pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Costel Alexe, joi dimineaţă a solicitat Comisariatului Naţional al Gărzii de Mediu planul de acţiuni de monitorizare şi control pe care Garda Naţională de Mediu le-a dispus în perioada 2014-2019 pentru trei aglomerări urbane: Braşov, Bucureşti şi Iaşi.

Ministrul a cerut şi raportul detaliat privind gradul de implementare al măsurilor prevăzute în cele trei planuri de calitate a aerului.

„Vreau să îi asigur pe toţi românii, indiferent de judeţul în care locuiesc, că atât timp cât voi fi în funcţia de ministrul al Mediului, Apelor şi Pădurilor, vor avea în mine un aliat şi îmi voi desfăşura activitatea cu bună credinţă, în interes public, transparent şi fără jumătăţi de măsură! Reducerea poluării, îmbunătăţirea calităţii aerului şi creşterea calităţii vieţii rămân obiective fundamentele ale acestui mandat!”, a mai scris ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici