COVID-19. Alexandru Rafila: Vom vedea peste 7 zile efectele petrecerii din Herăstrău

  • Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, a declarat că efectele euforiei din weekend se vor vedea peste 7 zile
  • Rafila spune că oamenii s-au manifestat euforic după perioada de restricţii
825 afișări
Imaginea articolului COVID-19. Alexandru Rafila: Vom vedea peste 7 zile efectele petrecerii din Herăstrău

COVID-19. Alexandru Rafila: Vom vedea peste 7 zile efectele petrecerii din Herăstrău

Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, a anunţat faptul că efectele vizibile ale adunărilor ad-hoc din weekend în parcul Herăstrău se vor vedea abia peste o săptămână.

Atunci se va putea observa dacă este o problemă la nivel naţional sau nu. 

Rafila a spus că s-a observat la români o stare ”de euforie” după ce au stat 60 de zile cu restricţiile prevăzute în starea de urgenţă.

”Efectele acestui weekend vor fi văzute peste 7 zile. Adică la sfârşitul acestei săptămâni, respectiv începutul săptămânii viitoare, vom vedea şi vom afla dacă este o problemă la nivel naţional", a precizat Rafila la Digi24.

Rafila a declarat că,  totuşi, ”în parcuri nu a mai fost duminică aceeaşi aglomerare de oameni”. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici