Covid-19: Un medic de familie a murit, iar altul s-a infectat. Un oraş din România a rămas fără medici

Un medic de familie din oraşul Potcoava a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Femeia în vârstă de 65 de ani a murit la un spital din Bucureşti. Celălalt medic de familie din Potcoava este internat în spital, având tot Covid 19, iar oraşul a rămas fără medici.

2096 afișări
Imaginea articolului Covid-19: Un medic de familie a murit, iar altul s-a infectat. Un oraş din România a rămas fără medici

Covid-19: Un medic de familie a murit, iar altul s-a infectat. Un oraş din România a rămas fără medici

Unul dintre cei doi medici de familie din oraşul Potcoava a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Femeia în vârstă de 65 de ani a decedat marţi la un spital din Bucureşti.

Asistenta cabinetului se află în izolare, în timp ce şi al doilea medic de familie a ajuns la spital, tot din cauza Covid 19. Astfel, dispensarul din Potcoava a rămas fără cadre medicale, iar autorităţile locale au făcut demersuri pentru a obţine detaşarea de urgenţă a unui medic.

„Nu este nici un medic, avem mare nevoie. Nu are cine să facă o consultaţie, să dea o reţetă. Am înţeles că o să vină cineva, azi, mâine. Cel de al doilea medic este confirmat pozitiv, la fel asistenta acestuia”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul oraşului Potcoava, Manuel Enăchioaia.

Oraşul Potcoava din judeţul Olt are aproximativ 5.700 de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici