COVID-2019: Secretul vindecării miraculoase a unei paciente de 99 de ani, după ce a fost în stadiu terminal

  • Rita Reynolds este o britanică în vârstă de 99 de ani
  • Se presupune că ar fi „veterana” britanicilor care au contactat COVID-19
  • Aceasta şi-a revenit în mod miraculos
4420 afișări
Imaginea articolului COVID-2019: Secretul vindecării miraculoase a unei paciente de 99 de ani, după ce a fost în stadiu terminal

COVID-2019: Secretul vindecării miraculoase a unei paciente de 99 de ani, după ce a fost în stadiu terminal

Rita Reynolds, în vârstă de 99 de ani, se presupune că este cea mai vârstnică persoană din Marea Britanie care s-a vindecat de coronavirus. 

Iar totul se datorează sandviciurilor sale cu marmeladă, după cum obişnuiesc să glumească membrii familiei.

Rita, care locuieşte în Bramhall, s-a îmbolnăvit pe data de 25 martie. În timp, starea acesteia s-a înrăutăţit, iar familiei i s-a comunicat că trebuie să se aştepte la ce e mai rău.

Personalul de la centrul de îngrijire la domiciliu din Abbeyfield i-a asigurat acesteia tot confortul. I-au fost recomandate medicamente ce se prescriu în general bolnavilor în stadiu terminal, dar, ulterior, asistentele au comunicat că şi-a revenit.

Henry Phillips, unul dintre nepoţii lui Reynolds, a spus: „Eram aproape sigur că pentru ea este o experienţă limită. Are 99 de ani şi este foarte fragilă – nu-mi închipuiam în ce fel şi-ar putea reveni. Dar este evident c-a reuşit”.

Glumind, acesta a adăugat: „Nu ştiu cum de a reuşit să treacă prin asta. Cred că n-a mâncat niciodată legume sau fructe. Trăieşte doar cu sanviciuri cu marmeladă şi biscuiţi. Însă n-a fumat niciodată şi nici nu obişnuia să bea”.

În timpul celui de-a doilea Război Mondial, Rita Reynolds a fost şofer. Pe atunci avea 21 de ani şi a reuşit să supravieţuiască miraculos după ce o bombă a fost aruncată în curtea casei sale, ascunzându-se sub o masă. În aceeaşi zi, refuzase să meargă la adăpost, ca să citească o carte. În iulie, acesta va împlini 100 de ani.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici