Cozi la vama Nădlac II. Şoferii aşteaptă peste trei ore pentru a ieşi din ţară

Timpii de aşteptare la vama Nădlac II, din judeţul Arad, au crescut, sâmbătă, la peste trei ore, pe sensul de ieşire din ţară, astfel că s-a format o coloană de maşini care se întinde pe mai mulţi kilometri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1109 afișări
Imaginea articolului Cozi la vama Nădlac II. Şoferii aşteaptă peste trei ore pentru a ieşi din ţară

Cozi la vama Nădlac II. Şoferii aşteaptă peste trei ore pentru a ieşi din ţară

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţă, realizată de Poliţia de Frontieră, timpii de aşteptare la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, au crescut, sâmbătă, la 180 de minute, pe sensul de ieşire din ţară pentru maşini. Astfel, s-a format o coloană de autoturisme care se întinde pe mai mulţi kilometri.

De asemenea, la vama Nădlac I, şoferii aşteaptă pentru verificarea documentelor aproximativ 60 de minute, fiind deschise patru artere pe sensul de ieşire din ţară.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Sorina Tocaciu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că se lucrează la capacitate maximă la vama Nădlac II.

“Se lucrează pe şapte artere la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară, care este cel mai tranzitat punct. În ultimele 24 de ore, au tranzitat vama Nădlac aproximativ 8.200 de autoturisme şi 34.000 de persoane”, a afirmat Sorina Tocaciu.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Arad, timpii de aşteptare au crescut la vama Nădlac II pentru că românii se întorc la muncă în străinătate, după concediul petrecut în România.

Poliţia de Frontieră recomandă verificarea timpilor de aşteptare pe aplicaţia online, de pe site-ul poliţiei de frontieră, şi folosirea punctelor alternative de trecere în zonă, pentru ca şoferii să evite aglomeraţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici