Merită sau nu să pleci în vacanţă în Grecia? Cozile interminabile de la Vama Kulata îi supără pe români

  • Mulţi români sunt dezamăgiţi de experienţa de la Vama Kulata, unde aşteaptă ore întregi
  • Unii spun că vacanţa nu merită tot efortul şi timpul pierdut la cozile interminabile
  • Autorităţile din Grecia au introdus obligativitatea unui test negativ de Covid-19 pentru turiştii care vin prin vama Kulata
54829 afișări
Imaginea articolului Merită sau nu să pleci în vacanţă în Grecia? Cozile interminabile de la Vama Kulata îi supără pe români

Merită sau nu să pleci în vacanţă în Grecia? Cozile interminabile de la Vama Kulata îi supără pe români

Românii sunt dezamăgiţi de experienţa de la Vama Kulata, unde sunt nevoiţi să aştepte ore în şir pentru a trece graniţa. Mulţi spun pe forumuri că vacanţa lor este umbrită de timpul pierdut la cozile interminabile. Unii români scriu pe forumuri că vacanţa în Grecia nu merită tot efortul depus. Majoritatea, însă, recunosc că serviciile din Grecia sunt mult mai bune decât în România, aşa că se înarmează cu răbdare.  

„Cât de prost să fii să faci din România până la Kulata, opt ore cu maşina, iar mai apoi să te pregăteşti să stai cel puţin încă pe atât în vama grecească, la patru dimineaţă, doar pentru o vacanţă în Grecia?! Uite că eu sunt tare prost!”, a scris un bărbat pe un grup de pe Facebook.

Răzvan este un alt român nemulţumit de implicarea autorităţilor din Grecia: „Eu nu înţeleg de ce grecii nu se mobilizează cu resurse sa rezolve aceasta situaţie. Este inuman sa ţii blocaţi 5-8 ore oameni care vin sa îţi bage bani în tara”.

„Sincer, deja mi se pare bataie de joc”, a declarat, la rândul său, Emanuel. Acesta a descris toate etapele prin care trebuie să treacă un român pentru a ajunge în Grecia: „Test PCR în Romania, risc, pe banii mei, deşi nu am nimic, dar totuşi e un risc, plec, fac iar test la vamă, rapid, aştept blocat 24 ore, deşi nu am decât o noapte la hotel. Se dau peste cap toate rezervările. O prostie. Mi se pare ca deja că întrec măsura. Se poate şi în alte ţări. Cu regret.”

Autorităţile din Grecia au decis să introducă obligativitatea prezentării unui test negativ de Covid-19 pentru turiştii care vin prin vama Kulata.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici