Craiova: Camion încărcat cu cinci tone de dale din beton, rămas blocat după ce asfaltul s-a surpat

Un camion încărcat cu aproximativ cinci tone de dale din beton a rămas blocat, sâmbătă, pe o stradă din municipiul Craiova, după ce asfaltul s-a surpat, în urma incidentului circulaţia rutieră în zonă fiind blocată circa o oră.

273 afișări
Imaginea articolului Craiova: Camion încărcat cu cinci tone de dale din beton, rămas blocat după ce asfaltul s-a surpat

Craiova: Camion încărcat cu cinci tone de dale din beton, rămas blocat după ce asfaltul s-a surpat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Şoferul a declarat că în timp ce se deplasa pe strada Unirii din Craiova, asfaltul a cedat, iar roţile din spate ale camionului au rămas blocate în gropile care s-au format.

"Totul s-a petrecut în câteva secunde. Conduceam şi am simţit cum asfaltul a cedat iar eu intru în pământ. M-am speriat şi nu am mai avut ce să fac. Mă întreb ce se întâmpla cu un autoturism, probabil intra de tot în astfalt. Nu contează ce greutate aveam în camion, am liber acces", a spus şoferul.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliţiei locale şi ale Companiei de Apă "Oltenia" SA pentru că exista pericolul ca mai multe ţevi de apă să se fi fisurat.

Lucrătorii au intervenit cu un buldoexcavator la care au improvizat două braţe metalice pentru a ridica camionul.

"Buldoexcavatorul a ridicat camionul urmând să decoperteze spaţiul. Vom vedea dacă în timp ţevile de apă au erodat astfaltul şi, poate din cauza aceasta a cedat", a declarat directorul Companiei de Apă "Oltenia" SA, Doru Buriană.

Circulaţia în zonă a fost blocată pe un singur sens de mers timp de aproximativ o oră. Zona a fost delimitată pentru a evita producerea unui alt accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici