Craiova: Elev filmat în timpul orelor, când se dezbrăca în faţa profesorului şi a colegilor - VIDEO

Un elev al Grupului Şcolar "Matei Basarab" din Craiova, care a fost exmatriculat la sfârşitul anului trecut, este surprins în mai multe clipuri filmate cu telefonul mobil, în timp ce se dezbracă complet în clasă, în faţa profesorului şi a colegilor.

59 afișări
Imaginea articolului Craiova: Elev filmat în timpul orelor, când se dezbrăca în faţa profesorului şi a colegilor - VIDEO

Craiova: Elev filmat în timpul orelor, când se dezbrăca în faţa profesorului şi a colegilor

Imaginile cu Ionuţ Velcu (17 ani), exmatriculat între timp din cauza absenţelor şi a comportamentului inadecvat de la Grupul Şcolar "Matei Basarab", au fost oferite jurnaliştilor contra cost, chiar de protagonistul clipurilor, care spune că vrea să distrugă imaginea instituţiei de unde a fost exclus.

În clipurile filmate de un coleg de-al său, Ionuţ Nedea se dezbracă în timpul orei de economie, în faţa profesorului Marius Neda şi a colegilor săi, după care urinează pe tablă.

Colegii adolescentului sunt şocaţi în acel moment, iar profesorul se amuză copios fără a lua nicio măsură.

Elevul exhibiţionist povesteşte că profesorul de economie, cel care susţinea ora de curs în momentul în care este filmat clipul, a avut la rândul său un comportament indecent faţă de elevi.

"Într-o zi m-am gândit să facă o glumă cu domnul profesor pentru că şi el zicea faţă de noi că are fundul mai mare ca al nostru şi eu m-am dezbrăcat şi i-am arătat. Şi el are un comportament indecent şi chiar a avut o relaţie cu o elevă. Am vrut să mă amuz", spune Ionuţ Velcu.

Directorul Grupului Şcolar "Matei Basarab" din Craiova, Mihaela Carmen Popa, se declară şocată de imaginile filmate în ora de curs, mărturisind că protagonistul clipurilor şi colegul care le-a filmat au fost exmatriculaţi.

"Le-am văzut şi eu aceste imagini în cursul zilei de luni. Nu am cuvinte. Este vorba despre imaginea şcolii noastre. Nu este posibil aşa ceva. Aceste imagini au fost filmate în cursul anului trecut, pentru că în luna noiembrie 2007, cei doi elevi au fost exmatriculaţi", a declarat directorul Mihaela Carmen Popa.

Ea spune că după ce au fost exmatriculaţi, cei doi tineri au ameninţat că vor "distruge" imaginea unităţii de învăţământ.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici