Craiova: Un copil de trei ani a căzut dintr-un tren - VIDEO

Un copil de trei ani a fost găsit, marţi seară, cu răni la cap şi la mâini, pe şinele de cale ferată din zona Staţiei Triaj a cartierului craiovean Craioviţa Nouă, poliţiştii stabilind că acesta a căzut dintr-un tren accelerat cu care circula împreună cu tatăl său şi concubina acestuia spre Filiaşi.

60 afișări
Imaginea articolului Craiova: Un copil de trei ani a căzut dintr-un tren - VIDEO

Craiova: Un copil de trei ani a căzut dintr-un tren (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Mai mulţi craioveni care locuiesc în cartierul Craioviţa Nouă, Zona Triaj, au apelat, marţi seară, prin Serviciul de Urgenţă 112, pentru a sesiza că pe şinele de cale ferată se află un copil. La faţa locului, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au găsit un copil de trei ani, care avea leziuni la cap.

Minorul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru a i se acorda primele îngrijiri medicale.

Lucrătorii de la Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare au stabilit că Adrian B. (trei ani), se afla împreună cu tatăl său şi concubina acestuia într-un tren accelerat care circulă pe relaţia Roşiori Nord - Filiaşi. La un moment dat, în Staţia Triaj, din cartierul Craioviţa Nouă, în timp ce trenul staţiona, copilul lăsat nesupravegheat a căzut, suferind răni la cap şi la mâini.

"Minorul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde i s-au acordat îngrijirile necesare", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, agent Amelia Căprărin.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici