Craniu uman găsit într-un container la Satu Mare

Un bărbat care căuta mâncare într-un container dintr-un cartier din municipiul Satu Mare a găsit un craniu uman, poliţiştii excluzând deocamdată eventualitatea unei crime.

50 afișări
Imaginea articolului Craniu uman găsit într-un container la Satu Mare

Craniu uman găsit într-un container la Satu Mare

Surse judiciare au declarat  că joi după-amiaza bărbatul căuta mâncare într-un container situat pe strada Iasomiei din cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare, când a găsit craniul. Locatarii din zonă au alertat imediat Poliţia.

Lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare, care au ajuns la faţa locului, au analizat craniul şi ajuns la concluzia că este unul uman destul de vechi şi că nu are urme de lovituri, excluzând deocamdată posibilitatea unei crime. În container nu au mai fost găsite şi alte bucăţi de oase umane.

Poliţiştii au predat craniul unui medic legist, pentru expertize. În urma expertizei s-ar putea stabili vârsta victimei, respectiv ar putea fi găsite urme care să indice locul în care a fost depozitat până acum acest craniu.

Poliţiştii fac investigaţii pentru a stabili modul în care craniul a ajuns în container, având în vedere că acesta este golit periodic de către societatea de salubrizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici