Crater de mari dimensiuni, apărut peste noapte în centrul Galaţiului. Circulaţia auto ar putea fi închisă din motive de siguranţă

Un crater cu un diametru de câţiva metri a apărut, vineri, în centrul oraşului Galaţi, chiar pe mijlocul unei străzi care face legătura între zona de Port şi două bulevarde importante. În zonă se desfăşoară o amplă lucrare de modernizare urbană.

747 afișări
Imaginea articolului Crater de mari dimensiuni, apărut peste noapte în centrul Galaţiului. Circulaţia auto ar putea fi închisă din motive de siguranţă

Crater de mari dimensiuni, în centrul oraşului Galaţi

Craterul cu un diametru de câţiva metri a acoperit aproape în întregime carosabilul, iar maşinile circulă cu greutate prin parcarea aflată în vecinătate. Reprezentanţii Primăriei Galaţi au trimis specialişti la faţa locului şi se pregătesc să închidă circulaţia auto, din motive de siguranţă. De asemenea, în curând va fi stabilită cu exactitate cauza producerii surpării.

„Bănuim că este o avarie la reţeaua de administrată de societatea ApăCanal. Specialiştii se află la faţa locului, se fac verificări, vom afla mai multe. Se va închide circulaţia între strada Domnească şi
Institutul de Proiectări, până la strada Egalităţii”, a anunţat, la solicitarea MEDIAFAX, Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Galaţi.

Reprezentanţii societăţii care deţine conducta de apă spun că surparea a avariat ţeava şi au decis să intervină de urgenţă.

„Este un accident de teren, din punctul nostru de vedere. Pământul s-a prăbuşit şi a avariat conducta de apă din zonă. Anterior, nu am avut avarii acolo. Conducta este veche şi urma să fie înlocuită. Noi intervenim deja, săpăm să vedem unde este problema, remediem avaria provocată de surpare şi apoi vom aduce la cotă. Până în prezent, nu sunt probleme cu furnizarea apei reci”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Societăţii Apă Canal, Cornelia Arnăutu.

În zona în care a apărut surparea este în desfăşurare o amplă lucrare privind moderrnizarea centrului oraşului Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici