Credit Europe Bank: Ţicleanu a fost despăgubit pentru toate sumele dovedite

Antrenorul de fotbal Aurel Ţicleanu a fost despăgubit cu toate sumele dovedite pe baza calculelor făcute de Credit Europe Bank, acceptate de client, şi în baza documentelor justificative existente, dar solicită şi alte plăţi, susţine banca.

42 afișări
Imaginea articolului Credit Europe Bank: Ţicleanu a fost despăgubit pentru toate sumele dovedite

Credit Europe Bank: Ţicleanu a fost despăgubit pentru toate sumele dovedite (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"Domnul Aurel Ţicleanu a fost despăgubit integral cu sumele dovedite pe baza calculelor făcute de către bancă şi acceptate de către dânsul şi în baza documentelor justificative existente. Cu toate acestea, Dl Ţicleanu solicită în prezent acordarea unor despăgubiri pentru nişte sume transferate în contul acestuia de persoane cu care acesta nu a avut relaţii contractuale. De altfel respectivele persoane care figurează că au transferat sume de bani în contul dl Ţicleanu sunt clienţi care au depus sesizări la bancă nerecunoscând respectivele transferuri către acest cont, motiv pentru care au fost deja despăgubite de către noi", arată banca, într-un comunicat.

Ţicleanu a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că a recuperat jumătate din suma care i-a fost sustrasă din contul deschis la sucursala Braşov a Băncii Credit Europe, de aproximativ 700.000 de euro.

Credit Europe Bank arată, în comunicat, că deţine, în conformitate cu prevederile legale în materie, o arhivă cu toate documentele din ultimii 5 ani, arhivă care cuprinde şi documentele referitoare la cazul Ţicleanu.

În continuare, banca menţionează că depăşirea termenului legal de 15 zile pentru soluţionarea acestui caz a fost agreat de comun acord cu clientul şi a fost determinată de "complexitatea situaţiei".

Instituţia de credit afirmă că toţi clienţii băncii au fost trataţi "cu maxima responsabilitate" şi, în baza documentelor justificative, s-au soluţionat până în prezent peste 95% din cazuri.

Directorul de operaţiuni al Credit Europe Bank Braşov, Otilia Negrilă, acuzată că şi-a însuşi bani din conturile mai multor clienţi ai băncii fără ştiinţa acestora, a fost arestată de Tribunalul Braşov, în 13 august.

Ea este acuzată de acces neautorizat într-un sistem informatic, fraudă informatică, fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi delapidare, cazul său fiind instrumentat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici