Creşele, grădiniţele şi after-school-urile, deschise toată vara, în Sectorul 4 al Capitalei

  • Veşti bune pentru familiile care locuiesc în Sectorul 4 al Capitalei.
  • Din 22 iunie, creşele, after-school-urile şi grădiniţele din sector vor fi deschise pe tot parcursul verii.
  • Autorităţile vor asigura dezinfectarea spaţiilor educaţionale pentru prevenirea răspândirii COVID-19.
1624 afișări
Imaginea articolului Creşele, grădiniţele şi after-school-urile, deschise toată vara, în Sectorul 4 al Capitalei

Creşele, grădiniţele şi after-school-urile, deschise toată vara, în Sectorul 4

„Începând cu data de 22 iunie, urmare a ultimelor modificări legislative în contextul pandemiei de COVID-19, creşele, grădiniţele şi after-school-urile vor rămâne la dispoziţia părinţilor pe tot parcursul verii, programul acestora urmând a fi calibrat în funcţie de măsurile dispuse de Guvernul României”, potrivit Primăriei Sectorului 4.

În paralel, Primăria Sectorului 4 anunţă că va dezinfecta toate spaţiile în care funcţionează creşe, grădiniţe şi after-school şi va lua toate măsurile necesare pentru ca aceste unităţi să poată fi puse la dispoziţia copiilor în condiţii de maximă siguranţă din punct de vedere sanitar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici