Creşte numărul deceselor de la căminele de bătrâni din Galaţi. Nouă persoane au murit în ultimele trei zile din cauza virusului

  • Creşte bilanţul deceselor la căminele de bătrâni din Galaţi în interiorul cărora este focar de COVID-19.
  • Nouă persoane în vârstă au murit în ultimele trei zile din cauza virusului.
  • Zeci de bătrâni se află în stare gravă la spitalele din Galaţi.
356 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul deceselor de la căminele de bătrâni din Galaţi. Nouă persoane au murit în ultimele trei zile din cauza virusului

Creşte numărul deceselor de la căminele de bătrâni din Galaţi. Nouă persoane au murit în ultimele trei zile din cauza virusului

48 de persoane din cele două cămine de bătrâni din oraşul Galaţi şi-au pierdut viaţa de la începutul epidemiei de COVID-19.

Bilanţul a crescut foarte mult începând de vineri. În ultimele trei zile au murit nouă persoane. Este vorba despre patru bărbaţi şi cinci femei cu vârste cuprinse între 64 de ani şi 94 de ani. Cei nouă pacienţi erau internaţi la Spitalul Judeţean şi la Spitalul de Boli Infecţioase din oraşul Galaţi de cel puţin două săptămâni şi au murit din cauza complicaţiilor survenite pe fondul infectării cu noul virus. Vârstnicii aveau numeroase probleme medicale.

Autorităţile mai anunţă că numeroase alte persoane în vârstă primesc tratament în diferite spitale din Galaţi. În total, aproximativ 150 de persoane din cele două cămine de bătrâni s-au infectat cu virusul COVID-19.

Conform datelor oficiale, în judeţul Galaţi 414 persoane au primit confirmarea că sunt infectate cu virusul COVID-19 dintre care 58 au decedat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici