Crevedia. Trei pacienţi sunt în continuare în stare critică

Trei pacienţi răniţi în exploziile la staţia GPL din Crevedia sunt în continuare în stare critică. Doi se află la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, respectiv la Spitalul “Bagdasar Arseni” Bucureşti, iar al treilea într-un spital din Milano.

350 afișări
Imaginea articolului Crevedia. Trei pacienţi sunt în continuare în stare critică

Crevedia. Trei pacienţi sunt în continuare în stare critică

Conform bilanţului dublei explozii de la Crevedia, transmis sâmbătă de Ministerul Sănătăţii, doi pacienţi sunt, în România, critici intubaţi şi ventilaţi mecanic. Unul este internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, iar al doilea la Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar Arseni” Bucureşti.

16 pacienţi internaţi se află în stare medie sau uşoară, din care 6 sunt la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, 4 la Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar Arseni” Bucureşti, 5 la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti şi unul la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti.

Trei pacienţi au murit. 25 de pacienţi au fost externaţi, iar 12 au fost transferaţi în străinătate.

Dintre aceştia, un singur pacient este în stare critică, internat la Milano. Aceste are o suprafaţă corporală arsă mai mare de 90%, este intubat şi ventilat mecanic. „Stabil hemodinamic, necesită suport vasopresor intensiv. Stare critică, monitorizat intensiv continuu. A fost transferat într-o altă unitate medicală din Italia, înalt specializată în tratarea arsurilor”, susţine sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici