Crima de la metrou | Cunoscuţii agresoarei spun că şi mama ei este cunoscută cu afecţiuni psihice

Mama Magdalenei Şerban, femeia în vârstă de 36 de ani, din Craiova, care marţi seara a ucis o tânără împingând-o în faţa metroului, locuieşte singură într-un bloc de nefamilişti din cartierul Craioviţa şi, potrivit vecinilor, nu se înţelegea cu fiica sa, fiind şi ea cunoscută cu afecţiuni psihice.

2989 afișări
Imaginea articolului Crima de la metrou | Cunoscuţii agresoarei spun că şi mama ei este cunoscută cu afecţiuni psihice

Crima de la metrou | Cunoscuţii agresoarei de la metrou spun că şi mama ei este cunoscută cu afecţiuni psihice

Sub protecţia anonimatului, oamenii spun că şi mama agresoarei de la metrou este cunoscută cu afecţiuni psihice şi că are ieşiri violente când intră în conflict cu cineva. Femeia chiar încasează şi o pensie pentru o astfel de boală.

Potrivit surselor citate, în puţinele dăţi în care venea la mama sa, Magdalena Şerban se certa cu aceasta. Mai mult, în urmă cu trei ani, mama nu şi-a mai primit fiica acasă.

Vecinii bănuiesc că poate chiar din acest motiv, Magdalena era rar văzută în bloc. Ea era necăsătorită şi nu avea copii.

Magdalena Şerban mai are un frate, care lucrează în cadrul Armatei Române.

După ce a fost împinsă în faţa metroului de Magdalnea Şerban, tânăra de 25 de ani, din judeţul Dolj, a încercat să se ridice, însă a fost împiedicată şi lovită cu piciorul de agresoare. Crima s-a petrecut la staţia de metrou Dristor. La audieri, suspecta nu şi-a recunoscut fapta, fiind incoerentă.

Anterior, suspecta ar fi încercat să ucidă o altă fată, o tânără în vârstă de 20 de ani, la staţia de metrou Costin Georgian. Fata a opus rezistenţă atunci când femeia a încercat să o împingă în faţa trenului şi a reuşit să fugă. Nu a mers imediat la poliţie, ci s-a dus acasă şi le-a povestit părinţilor. Ulterior, în stare de şoc, a depus o plângere.

Sesizarea a fost depusă în acelaşi timp în care o tânără de 25 de ani îşi pierdea viaţa, fiind împinsă de aceeaşi femeie, potrivit informaţiilor de la dosar.

Pe baza descrierii făcute de fata de 20 de ani, poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la metrou şi au depistat-o pe femeie. A fost dusă la audieri, unde nu şi-a recunoscut fapta, însă s-a recunoscut în imagini. Nu era coerentă, iar anchetatorii nu au găsit un fir logic în declaraţiile ei, au precizat surse judiciare.

Femeia de 36 de ani a fost supusă unei expertize psihiatrice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici