Crima de la Spitalul din Piatra Neamţ. Bărbatul care şi-a omorât soţia, director medical, a fost arestat preventiv

Bărbatul de 50 de ani, care şi-a înjunghiat mortal soţia, director medical la Spitalul de Urgenţă din Piatra Neamţ, a fost arestat preventiv.

1593 afișări
Imaginea articolului Crima de la Spitalul din Piatra Neamţ. Bărbatul care şi-a omorât soţia, director medical, a fost arestat preventiv

Bărbatul care şi-a omorât soţia în spital a fost arestat preventiv

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ au cerut arestarea preventivă pentru bărbatul care şi-a ucis soţia în cabinetul unde aceasta lucra, în secţia Chirurgie a Spitalului de Urgenţă Piatra Neamţ.

Instanţa a admis cererea procurorilor. Bărbatul încă nu a putut fi audiat, din cauza stării psihice precare în care se afla după ce şi-a înjunghiat mortal soţia şi urmeaază să dea declaraţii în faţa anchetatorilor la începutul săptămânii.

Anca Patriche avea 49 de ani şi lucra la Spitalul de Urgenţă Piatra Neamţ de aproape 30 de ani.

Femeia avea, împreună cu soţul care a ucis-o, un fiu, student la Bucureşti. Cei doi erau căsătoriţi de mai bine de 26 de ani, însă femeia intentase proces de divorţ, din cauza agresiunilor soţului.

În urma incidentului care a avut loc vineri după-amiaza, spitalul lucrează deja la suplimentarea măsurilor de siguranţă. Cabinetul în care lucra femeia a fost sigilat de anchetatori, iar pe hol au fost puse, de către angajaţii Spitalului, flori şi mesaje de condoleanţe pentru colega lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici