Crimă în Curtea de Argeş, în urma unui conflit între doi vecini

Un bărbat de 67 de ani, din Mălureni, judeţul Argeş, a fost ucis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de vecinul său în vârstă de 39 de ani, după un conflict spontan.

840 afișări
Imaginea articolului Crimă în Curtea de Argeş, în urma unui conflit între doi vecini

Crimă în Curtea de Argeş, în urma unui conflit între doi vecini

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi, prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că, în localitatea Mălureni, în urma unui conflict între doi vecini, unul dintre aceştia a fost înjunghiat şi a decedat.

„Un bărbat de 39 de ani, din Mălureni, în timp ce se afla la domiciliul vecinului său, de 67 de ani, pe fondul consumului de alcool şi a discuţiilor în contradictoriu, l-ar fi înjunghiat pe acesta din urmă”, transmit, duminică, reprezentanţii Poliţiei Argeş.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş.

Bărbatul de 39 de ani a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a dispus reţinere bărbatului, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
crimă,
conflict,
vecini

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici