CRIMĂ la Spitalul judeţean din Focşani: Un adolescent în vârstă de 17 ani şi-a OMORÂT colegul de salon

Un adolescent în vârstă de 17 ani este anchetat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea după ce şi-a omorât cu mai multe lovituri de baston colegul de salon la Spitalul judeţean din Focşani. Tânărul nu era cunoscut ca fiind violent şi a fost internat în urma unui diagnostic cu HIV/SIDA.

4692 afișări
Imaginea articolului CRIMĂ la Spitalul judeţean din Focşani: Un adolescent în vârstă de 17 ani şi-a OMORÂT colegul de salon

Un adolescent în vârstă de 17 ani şi-a OMORÂT colegul de salon, la Spitalul judeţean din Focşani (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” din Focşani, Alina Cosma, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că adolescentul era, miercuri seara, agitat.

”S-a întâmplat după miezul nopţii. După ce au fost administrate tratamentele, personalul medical l-a văzut pe tânar că era agitat. Întâi s-a certat cu gardianul, era în pijama şi spunea că vrea să plece acasă. Asistentele l-au liniştit, l-au condus la salon, este o rezervă de două paturi pe care tânărul o împărţea cu un bărbat de 63 de ani”, a spus Alina Cosma.

Potrivit acesteia, adolescentul s-a certat cu colegul de salon şi l-a lovit cu un baston.

”Am constatat decesul bărbatului de 63 de ani, acesta era internat de mai mult timp cu probleme la inimă. De abia îşi revenise”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” din Focşani.

Poliţiştii şi un procuror s-au deplasat imediat la spital şi l-au găsit pe adolescent în salonul în care se afla şi bărbatul mort în urma loviturilor.

”La ora 01.28 am avut un apel de urgenţă la numărul 112. Am fost sesizaţi că între doi pacienţi ai Spitalului Judeţean ar fi avut loc un conflict în urma căruia o persoană a decedat. Imediat la faţa locului au ajuns poliţişti şi un procuror. Ei au stabilit că, pe fondul conflictului, un tânăr de 17 ani a lovit cu un obiect un bărbat de 63 de ani. Victima a decedat la scurt timp. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, agentul principal Paula Enache din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

Adolescentul nu este cunoscut ca fiind o persoană violentă.

După ce şi-a omorât colegul de salon, el şi-a recunoscut fapta.

”Tânărul este un caz social din Mărăşeşti, nu avea un istoric de violenţe. El era internat la spital de câteva zile, era diagnosticat cu HIV/SIDA. Nu ştim ce s-a petrecut peste noapte cu el, de aceea am deschis o anchetă internă. Oricum şi-a recunoscut crima de prima dată, nu a încercat să nege”, a spus reprezentanta spitalului, Alina Cosma.

Adolescentul este acum anchetat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici