Crimele de la Caracal: Anchetatorii încearcă identificarea celor două fete ale căror rămăşiţe au fost găsite

Anchetatorii lucrează, în prezent, pentru identificarea celor două fete ale căror rămăşiţe au fost găsite la domiciliul lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul din Caracal. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Alexandra şi altă fată dată dispărută în urmă cu mai mult timp.

1439 afișări
Imaginea articolului Crimele de la Caracal: Anchetatorii încearcă identificarea celor două fete ale căror rămăşiţe au fost găsite

Crimele de la Caracal: Anchetatorii încearcă identificarea celor două fete ale căror rămăşiţe au fost găsite

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii încearcă să confirme identitatea celor două cadavre identificate la domiciliul lui Gheorghe Dincă, care ar fi cele două fete date dispărute pe raza municipiului Olt.

În acest sens, anchetatorii vor chema rudele pentru identificare, dar se vor folosi şi de celalalte elemente (ADN, dantură, bijuteriile găsite etc.).

Una dintre fete ar fi Alexandra, fata de 15 ani, care a sunat de trei ori la 112, însă nu a putut fi identificată adresa de unde a fost efectuat apelul. Tânăra ar fi fost văzută ultima oară în Caracal, când se urca într-o maşină.

Oamenii legii verifică şi dacă celelalte rămăşiţe aparţin unei alte fete care a dispărut în urmă cu mai mult timp, în aceeaşi zonă.

Principalul suspect se numeşte Gheorge Dincă, are 57 de ani şi este tată a 3 copii. Fiica omului trăieşte în Timişoara, iar băieţii sunt plecaţi la muncă în străinătate.

 

Taguri:
fete,
dispariţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici