Crimele de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost adus la sediul Poliţiei Române pentru continuarea analizei comportamentale

Gheorghe Dincă a fost scos din nou din Arestul Central, miercuri dimineaţă, şi a fost adus la IGPR, pentru a continua procedura de analiză a comportamentului său, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

932 afișări
Imaginea articolului Crimele de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost adus la sediul Poliţiei Române pentru continuarea analizei comportamentale

Gheorghe Dincă a ajuns la IGPR pentru continuarea analizei comportamentale

Gheorghe Dincă a părăsit, miercuri dimineaţă, Arestul Central şi a ajuns la sediul IGPR, unde, potrivit unor surse judiciare, va continua procedura de analiză a comportamentului său.

DIICOT a anunţat oficial, încă de luni, că Gheorghe Dincă a fost transferat din Arestul IPJ Olt în Arestul Preventiv din Capitală pentru noi audieri, dar şi pentru a fi supus unei analize comportamentale efectuate de către specialiştii IGPR şi pentru o examinare psihiatrică.

„La data de 01.09.2019, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bucureşti pentru efectuarea altor activităţi ce presupun prezenţa acestuia în faţa organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialişti din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanţa din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum şi examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Gheorghe Dincă a susţinut, de la începutul anchetei din casa sa din Caracal, faptul că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi pe Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a incinerat.

Taguri:
dincă,
igpr,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici