Criminal prins după ce un papagal i-a repetat numele

Un criminal a fost prins după ce un papagal a continuat să îi repete numele. Ancheta din India a început după ce o femeie a fost găsită ucisă în casă, alături de câinele ei.

1227 afișări
Imaginea articolului Criminal prins după ce un papagal i-a repetat numele

Neelam Sharma, soţia jurnalistului şi editorului Vijay Sharma, a fost găsită moartă în locuinţa sa la 20 februarie 2014. Datorită papagalului femeii, nepotul ei, Ashu, a fost prins, papagalul repetând continuu numele acestuia, relatează Daily Star.

De atunci, Ashu a mărturisit că a ucis-o pe Neelam şi a recunoscut că a fost ajutat în crima brutală de către prietenul său, Ronnie Massey.

Judecătorul i-a condamnat pe cei doi la închisoare pe viaţă şi i-a amendat de 72.000 de rupii.

Neelam rămăsese acasă când Vijay a mers spre Frozabad, India, cu fiul Rajesh şi fiica Nivedita, pentru o nuntă. La întoarcerea acasă, a fost găsit cadavrul lui Neelam şi al câinelui familiei, ambii fiind ucişi cu un obiect ascuţit. Investigaţiile poliţiei au început la scurt timp după aceea, iar papagalul deţinut de femeie repeta la nesfârşit "Ashu-Ashu".

Papagalul şi repetarea numelui lui Ashu au fost menţionate în instanţă în mod repetat de-a lungul celor 9 ani de proces, dar nu au fost niciodată aduse ca probe.

Papagalul a murit la 6 luni după incident, iar soţul femeii pe 14 noiembrie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici