Criminalistul Tudorel Butoi despre sinuciderea sopranei: „A fost influenţată de modelul Mădălinei Manole“

Soprana Roxana Briban (39 de ani) s-a sinucis, sâmbătă, într-un mod spectaculos, inspirat din rolurile pe care le-a interpretat pe scena Operei din Bucureşti. Ea a înghiţit un pumn de pastile, şi-a tăiat venele şi s-a asfixiat cu mai multe pungi de plastic, în baia locuinţei sale din Capitală.

230 afișări
Imaginea articolului Criminalistul Tudorel Butoi despre sinuciderea sopranei: „A fost influenţată de modelul Mădălinei Manole“

Criminalistul Tudorel Butoi despre sinuciderea sopranei: „A fost influenţată de modelul Mădălinei Manole“ (Imagine: www.roxanabriban.ro)

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat, pentru "Adevărul de Seară", că maniera în care a ales să se sinucidă Roxana Briban arată determinarea acesteia.

"Artiştii sunt firi mai sensibile şi este normal să treacă mai greu prin criza economică şi socială pe care o traversăm. Din păcate, Roxana Briban nu a putut să gestioneze drama ieşirii din scenă. Cred că a fost influenţată de modelul Mădălinei Manole. Este posibil să mai asistăm la astfel de tragedii în lumea artistică", susţine Tudorel Butoi.

Citeşte mai mute despre sinuciderea sopranei pe www.adevarul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici