Cristian Cioacă, audiat de poliţişti (Video)

Cristian Cioacă a fost audiat, marţi, la Secţia 3 a Poliţiei Braşov, sub acuzaţia de furt între soţi, pentru a da explicaţii cu privire la bunurile dispărute anul trecut din apartamentul şi garsoniera deţinute împreună cu soţia sa, Elodia Ghinescu.

107 afișări
Imaginea articolului Cristian Cioacă, audiat de poliţişti (Video)

Cristian Cioacă, audiat de poliţişti (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"La audieri, Cristian Cioacă nu a dat nicio declaraţie. A refuzat categoric să dea vreo declaraţie fără să motiveze în vreun fel refuzul său", a declarat, marţi, presei Marinela Radu, avocata familiei Ghinescu.

Cristian Cioacă este acuzat de familia avocatei Elodia Ghinescu că a sustras toate bunurile din cele două imobile pe care le deţineau împreună şi din această cauză familia Ghinescu a depus în 18 septembrie 2008 o plângere penală împotriva poliţistului.

"Când ne-am deplasat în imobil, atât în locuinţa familiei Cioacă, cât şi la biroul avocatei Elodia Ginescu, nu mai era niciun obiect personal al avocatei. A şters orice urmă că Elodia a stat acolo", a mai spus avocata familiei.

Aceasta a precizat că familia Ghinescu i-a cerut lui Cioacă câteva haine care au aparţinut Elodiei pentru a le da de pomană, dar acesta a refuzat.

"Doamna Ghinescu i-a cerut să îi da câteva haine de-ale Elodiei pentru a le da de pomană, aşa cum se face, dar acesta a refuzat. Dacă ar fi cooperat, doamna Ghinescu nu ar fi făcut plângere. Este o infracţiune de furt. I-a luat toate bunurile Elodiei, atât de la locuinţa lor, cât şi cele de la birou. Avea foarte multe obiecte de valoare, dar nu pot spune la acest moment care era valoarea. Urmează să se stabilească mai exact valoarea lor", a mai spus avocata Marinela Radu.

Potrivit aceleiaşi surse, vor urma audieri ale martorilor. "Sunt vecini care susţin că l-au văzut pe poliţist cărând saci din casă într-o dubiţă. După ce se vor face audierile, vom putea spune mai multe", a mai spus avocata familiei Ghinescu.

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Cristian Cioacă s-a prezentat, marţi, la Secţia 3 de Poliţie pentru a clarifica aspectele legate de dosarul în cauză.

"Cioacă a fost audiat, iar cercetările continuă. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsa cu închisoarea de la un an la 12 ani", a declarat, marţi, comisarul şef Liviu Naghi.

Poliţistul Cristian Cioacă nu a vrut să dea declaraţii presei şi nu a spus nimic despre audierea care a avut loc marţi. "Nu am ce să vă spun. Sunt nişte prostii. Nu am ce să declar", a spus, marţi, Cristian Cioacă.

În 23 martie, Cristian Cioacă este aşteptat să se prezinte la Curtea de Apel Braşov la primul termen în procesul privind violarea corespondenţei soţiei sale, Elodia Ghinescu.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici