Cristian David: Nu sunt probleme cu rezerva de apă

Ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, a declarat, luni, că datele actuale nu indică eventuale probleme privind rezerva de apă disponibilă, urmare a temperaturilor ridicate din ultima săptămână, şi a asigurat că situaţia este monitorizată constant de Ministerul Mediului.

3 afișări
Imaginea articolului Cristian David: Nu sunt probleme cu rezerva de apă

Cristian David: Informaţile actuale nu indică eventuale probleme privind rezerva de apă

"Nu sunt informaţii că am fi într-o situaţie problematică cu privire la rezerva de apă. Desigur că menţinerea temperaturilor şi prelungirea secetei poate duce, într-un orizont de timp, la unele probleme, dar Ministerul Mediului monitorizează în mod constant şi va anunţa dacă se creează această premisă", a spus David.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici