Cristina Dobriţoiu, împuternicită ca şef al Departamentului MAI în Relaţia cu Parlamentul

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a împuternicit-o vineri pe Cristina Dobriţoiu să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Departamentului Relaţia cu Parlamentul, în locul Irinei Alexe, care a fost numită secreatr general al MAI.

360 afișări

Anterior, Cristina Dobriţoiu a îndeplinit atribuţiile funcţiei de şef serviciu în cadrul Direcţiei Generale Juridice a Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Primul-ministru Mihai Răzvan Ungureanu a decis, vineri, înlocuirea secretarului general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Alexandru Dumitrana, cu Irina Alexe, care a îndeplinit atribuţiile funcţiei de şef Departament Relaţia cu Parlamentul în cadrul MAI.

"Începând cu data de astăzi, 9 martie, prin decizie a primului-ministru, încetează exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor de către Alexandru Dumitrana", informează MAI.

De asemenea, începând de vineri, tot prin decizie a primului-ministru, chestor de poliţie Irina Alexe exercită cu caracter temporar funcţia publică de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Anterior acestei date, chestor de poliţie Irina Alexe a îndeplinit atribuţiile funcţiei de şef Departament Relaţia cu Parlamentul în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Ambele Decizii au fost publicate în Monitorul Oficial160 din 9 martie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici