Cseke Attila: Trebuie să ducem vaccinul mai aproape de oameni

Oamenii au arătat deschidere pentru vaccinare „când am mers către ei”, spune Cseke Attila despre cele 3 zile de maraton al vaccinării în Bucureşti: „Trebuie să ducem vaccinul mai aproape de oameni".

1161 afișări
Imaginea articolului Cseke Attila: Trebuie să ducem vaccinul mai aproape de oameni

Cseke Attila: Trebuie să ducem vaccinul mai aproape de oameni

Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătăţii a participat luni la o videoconferinţă cu reprezentanţii CNCAV şi ai structurilor administraţiei publice locale în care s-a discutat despre corelarea eforturilor pentru susţinerea în mod eficient a campaniei de vaccinare anti-COVID 19, informează Ministerul Sănătăţii.

Cseke a subliniat necesitatea accelerării campaniei de vaccinarea anti-COVID 19 în zonele rurale, în special cele defavorizate.

„În cele 3 zile la Maratonul vaccinării din Bucureşti, oamenii au arătat deschidere pentru vaccinare atunci când am mers către ei. Aceste evenimente trebuie replicate şi în localităţile mai mici. Este nevoie de o nouă abordare pentru accelerarea campaniei de vaccinare, mai ales în zonele rurale. Trebuie să ducem vaccinul mai aproape de oameni", a declarat Cseke Attila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici