Cu 20.000 mai puţini turişti pe litoral faţă de week-end-ul trecut

Aproximativ 90.000 de turişti sunt înregistraţi, vineri, pe litoral, cu 20.000 mai puţini faţă de cei care se cazaseră la sfârşitul lunii iulie.

2 afișări
Imaginea articolului Cu 20.000 mai puţini turişti pe litoral faţă de week-end-ul trecut

Numărul turiştilor de pe litoral a scăzut cu 20.000 faţă de week-end-ul trecut

Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, numărul turiştilor care s-au cazat, vineri, în structurile turistice clasificate de pe litoral este de 90.000, faţă de 110.000, recordul înregistrat la finele sãptãmânii trecute.

Pe litoral se aflã peste 5.000 de cetăţeni străini, cei mai mulţi dintre ei optând pentru staţiunea Neptun.

Circa 21.000 de turişti îşi petrec vacanţa la Neptun, peste 18.000 la Eforie, câte 16.000 în staţiunile Mamaia şi Costineşti, iar la Vama Veche sunt aproape 4.000 de turişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici