Cu banii pe care-i dai pe biletul pentru Bali, îţi faci tot sejurul în România

  • Cu banii pe care i-ai fi dat doar pe un bilet în Bali, faci un întreg sejur în ţară, spune Radu Fusea, fondator al unui site pentru turism tradiţional
  • Instagrammerul Adrian Dan preferă să se bucure de peisajele de poveste din România
  • El vrea să evite riscul de îmbolnăvire, dar şi să ajute turismul românesc
  • Emanuela te aşteaptă la pensiunea ei de la Bran şi-ţi spune să te grăbeşti, fiindcă cererea este foarte mare
773 afișări

 

Poate încă nu te simţi în siguranţă să reîncepi să călătoreşti în afara ţării, dar asta nu înseamnă că nu te poţi bucura de vacanţă. Radu Fusea este fondatorul Travlocals, un site dedicat turismului tradiţional. El spune că mai bine investeşti într-o vacanţă în ţară, fiindcă te bucuri de peisaje la fel de frumoase şi economiseşti.

„Dacă vorbim despre turiştii care călătoreau în Thailanda, în Bali, doar biletul de avion pentru o singură persoană acoperă un sejur de o săptămână în România, în condiţii premium şi o experienţă de neuitat. Cele mai cerute locaţii sunt cabanele izolate în vârf de munte. Preferabil este să fie rezervate integral”, le recomandă acesta turiştilor.

Şi instagrammerul Dan Adrian şi-a amânat călătoria în Spania şi şi-a făcut planuri pentru Maramureş, Deltă sau Ardeal.

El spune că „e de preferat să rămânem în ţară pe cât posibil, mai mult din prevenţie şi pentru a păstra, cât de cât, în perioada următoare, veniturile în ţara noastră”. 

Dacă nu te-ai hotârăt încă unde vrei să mergi, ar fi bine să te grăbeşti. Emanuela Butnaru este administratorul pensiunii Carpathian Log Home, din Bran, şi spune că cererea a crescut foarte mult.

„Cum pandemia a făcut imposibile călătoriile internaţionale, ne-am reorientat, s-au reorientat şi turiştii. Asigurăm posibilitatea ca turiştii să facă check-in singuri. Pot găsi cheia într-un seif digital, deci nu e neovie să ne întâlnim absolut deloc, plata se face electronic”, a declarat aceasta. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici