Cu masca pe faţă de sărbători. Brăilenii vor respecta măsuri speciale de Ziua Marinei şi de Ziua oraşului

  • Brăilenii vor fi obligaţi să poarte mască de protecţie de Ziua Marinei şi de Ziua oraşului Brăila.
  • Decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
  • Participanţii vor purta mască de dimineaţă până seara.
196 afișări
Imaginea articolului Cu masca pe faţă de sărbători. Brăilenii vor respecta măsuri speciale de Ziua Marinei şi de Ziua oraşului

Mediafax FOTO

Premieră nedorită la Brăila. Participanţii la Ziua Marinei şi la Ziua oraşului Brăila vor purta mască de protecţie. Este decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care se va aplica în zona în care vor avea loc manifestările tradiţionale. Ceremoniile vor ţine trei zile.

„În perioada 14-16 august 2020, cu ocazia Zilelor Brăilei, pe Faleza Dunării-Brăila, în zona delimitată între străzile Vadul Spitalului şi Împăratul Traian, între malul Dunării şi taluzul superior, este obligatorie purtarea măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în intervalul orar 9.00-22.00”, au anunţat reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.

Timp de trei zile în oraşul Brăila vor avea loc diferite ceremonii dedicate Zilei oraşului. De asemenea, pe 15 august, pe Dunăre va fi organizată parada navală de Ziua Marinei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici