Cu ochii pe pepeni. Poliţiştii din Sectorul 4 au confiscat o căruţă cu fructe. Ce spune primarul VIDEO

  • Poliţiştii locali din Sectorul 4 au confiscat o căruţă cu pepeni care trecea pe o stradă din Bucureşti.
  • Proprietarul ei a făcut scandal în momentul în care a fost amendat de poliţiştii locali.
2751 afișări
Imaginea articolului Cu ochii pe pepeni. Poliţiştii din Sectorul 4 au confiscat o căruţă cu fructe. Ce spune primarul VIDEO

Captură video Daniel Băluţă/ Facebook

Primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă anunţă că vor fi confiscate toate căruţele care trec prin Bucureşti dacă proprietarii lor nu achită amenzile acordate de Poliţia Locală.

Nu suntem în vestul sălbatic american de altă dată, ci suntem în sudul civilizat al Bucureştiului, oraş european! Prin urmare, căruţele trase de cai din care se face comerţ neautorizat nu-şi mai găsesc locul aici. Dacă avertismentele verbale sunt fără efect, iar amenzile oricum nu sunt plătite, soluţia a rămas una singură: confiscarea atelajului, până la achitarea amenzilor”, a anunţat, pe Facebook, primarul.

În ultimele 24 de ore, echipajele Poliţiei Locale au sancţionat patru căruţaşi, aflaţi ilegal pe străzile Sectorului 4. Un căruţaş a făcut scandal şi a rămas fără căruţa plină cu pepeni.

Cel din imaginile ataşate, acum nervos că i-a fost confiscată şi marfa, şi căruţa, a ignorat total orice avertisment, iar acum nu doar că a primit două amenzi, una în valoare de 1.000 de lei şi alta de 200 de lei, ci pentru a-şi recupera atelajul, trebuie să mai achite o taxă de 357 de lei”, a explicat Daniel Băluţă.

Comercianţii de pepeni din Sectorul 4 îşi pot vinde produsele în piaţa volantă de lângă Piaţa Sudului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici