Cu pătura de picnic în unul dintre cele mai mari parcuri din Bucureşti. Două seri cu filme, sub cerul liber

A IV-a ediţie a "Picnicului ShortsUP" va avea loc joi şi vineri, la Grădina Botanică din Bucureşti. Sâmbătă şi duminică, Grădina Botanică Bucureşti găzduieşte, pentru al 4-lea an consecutiv, "Marele Picnic ShortsUP", evenimentul care aduce scurtmetrajele premiate sub cerul liber, într-un weekend lung.

1484 afișări
Imaginea articolului Cu pătura de picnic în unul dintre cele mai mari parcuri din Bucureşti. Două seri cu filme, sub cerul liber

Cu pătura de picnic în unul dintre cele mai mari parcuri din Bucureşti. Două seri cu filme, sub cerul liber, în Grădina Botanică

Ecranul gonflabil ancorat printre copaci creează sala de cinema preferată a sezonului de vară. Două selecţii diferite de filme scurte, proiectate sâmbătă şi duminică, după lăsarea serii, vor aduce la viaţă poveştile prezentului. Scurtmetraje adunate din toate colţurile lumii, despre oameni care schimbă lumea, despre libertate şi evadare, despre lumi posibile: mai bine de patru ore de ficţiuni, comedii şi animaţii de vizionat la iarbă verde.

Ca în fiecare an, Marele Picnic va aduce la viaţă Grădina Botanică prin film, muzică, arte multimedia, jocuri şi ateliere interactive, plus un food-court cu bucătării urbane şi experienţe gastronomice inedite. Cei curioşi să descopere nenumăratele mistere ale grădinii o pot face printr-un tur ghidat, organizat în parteneriat cu voluntarii asociaţiei Team Work. Cele mai frumoase colţuri verzi ale grădinii vor fi puse în valoare de un video-mapping, dar şi de o instalaţie interactivă activate cu senzori tactili şi vizuali, un concert de jazz, ateliere de gătit pentru copii şi multă mişcare în aer liber.

Marele Picnic are loc în sectorul denumit Grădina Italiană, cea mai întinsă şi primitoare pajişte a Grădinii Botanice. Accesul publicului în spaţiul evenimentului se face de la ora 18.00 iar filmele vor rula sâmbătă şi duminică, după lăsarea serii, între 21.00 şi 23.30.

Spectatorii sunt sfătuiţi să vină pregătiţi cu pături şi echipament de picnic. În cazul în care vremea capricioasă nu va permite buna desfăşurare a evenimentului, acesta va fi reprogramat, în weekendul imediat următor, pe 5 şi 6 august.

Programul complet al evenimentului este disponibil la adresa www.shortsup.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici