EXCLUSIV  Cu se ocupă mama criminalului de la Grădina Botanică din Craiova. Declaraţia primarului

Comuna doljeană Calopăr, de lângă domeniile Segarcea, este în stare de şoc, după ce un fiu al locului, Mario Fojică, elev la Liceul Militar, a comis o crimă în Grădina Botanică din Craiova.

34665 afișări
Imaginea articolului Cu se ocupă mama criminalului de la Grădina Botanică din Craiova. Declaraţia primarului

Primăria Calopăr

Părinţii criminalului care a îngrozit România (o fată a fost ucisă, iar tânărul care o însoţea a fost înjunghiat) locuiesc în comună, acolo unde a crescut şi Mario, până să-şi ia „zborul” la oraş.

Pe fondul lipsei de informaţii s-a vehiculat varianta că tatăl lui Mario ar fi şef de post în comună, iar mama ar lucra la Primăria comunei care numără 3.874 de suflete, potrivit datelor de la ultimul recensământ, statistică făcută acum 3 luni.

Mediafax a aflat că tatăl lui este, într-adevăr, poliţist la Calopăr, dar nu are funcţia de şef de post, iar mama lucrează la bucătăria unui restaurant din Craiova, nicidecum la Primărie.

Daniel Bobin, primarul din Calopăr, a făcut precizări pe marginea cazului. „S-au spus atâtea aberaţii despre cazul ăsta. Tatăl copilului nu este şef de post. Este simplu poliţist, unul aflat în pragul pensionării. Şef de post este un poliţist tânăr, care îşi face treaba cu prisosinţă.

Crima a produs o undă de şoc în localitate. Despre copil ştiu că stătea la internat, în Craiova. Îl şţiu de la 14 ani. Venea acasă la o lună, două, îl vedeam pe stradă şi mă saluta. N-a avut ieşiri care să ridice semne de întrebare”, ne-a precizat edilul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici