Cum a fost prima zi de şcoală pentru copii. Cei mai mulţi au fost emoţionaţi să-şi revadă colegii

  • Elevii au fost bucuroşi în prima zi de şcoală după mult timp
  • Alexandru, elev: "Îmi place mai mult şcoala fizică"
  • Fiecare elev a trăit emoţii ce nu i-au lăsat să doarmă
307 afișări
Imaginea articolului Cum a fost prima zi de şcoală pentru copii. Cei mai mulţi au fost emoţionaţi să-şi revadă colegii

A trecut şi prima zi de şcoală, iar pentru elevii din Bucureşti revederea cu colegii a fost o bucurie. Deşi ei nu au putut să se comporte ca înainte, au fost fericiţi să simtă o uşoară normalitate. Cu toate acestea, au existat şi elevi care voiau ca şcoala să fie tot online.

Alexandru este în clasa a IV- a la  Şcoala Internaţională din Bucureşti. Spune că e totul diferit şi că oamenii s-au schimbat.

David Alexandru Mihai, elev: Pentru că am fost aşa de mult timp, probabil mai mult de un an pe online şi acum se simte doar ciudat să fii înapoi, să îţi aduci aminte tot ce făceai aici. Mult mai mult îmi place şcoala fizică. Se simte mai bine aici, să poţi ieşi afară în pauză în loc să stai în camera ta.

Irina Lazăr, Andrei şi Ana sunt elevi la Şcoala Sfinţii Voievozi. Pentru fiecare dintre ei, ziua de 8 februarie a venit cu emoţii diferite. Irina nu a dormit toată noapte, Ana a fost entuziasmată de revedere, iar Andrei îşi dorea să stea acasă.

Ana, elevă: Abia aştept să mă văd cu colegii mei şi să mă distrez. Mi-a fost dor să fiu cu colegii mei, să stau în banca mea. Cu colega mea.

Irina Lazăr, elevă: E mai uşor să învăţăm în sala de clasă decât în online.

Andrei, elev: Mai mult îmi place online. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici