Cum a transformat coronavirusul lumea datingului. Fondator aplicaţie: „Vă rog să vă întâlniţi virtual”

Carantina şi izolarea forţează oamenii să înveţe să-şi schimbe cu totul stilul de viaţă. Una dintre provocări este în cazul celor care apelează la aplicaţii de dating. Experţii îi îndeamnă pe aceştia să fie precauţi în această perioadă, să evite să iasă la întâlniri şi să ţină legătura „virtual”.

819 afișări
Imaginea articolului Cum a transformat coronavirusul lumea datingului. Fondator aplicaţie: „Vă rog să vă întâlniţi virtual”

Foto: Profimedia

Reprezentanţii aplicaţiilor de dating îi atenţionează pe utilizatori să evite contactul fizic în această perioadă, în contextul epidemiei de coronavirus. „Înţelegem că membrii noştri se întâlnesc deseori faţă în faţă, iar, dată fiind situaţia, vrem să le amintim de precauţiile pe care ar trebui să le ia”, transmite un purtător de cuvânt al companiei Tinder, potrivit Technology Review.
 
Fondatorul Bumble, o aplicaţie de dating, a fost însă mai direct şi a transmis într-o scrisoare publică: „Vă rugăm să vă întâlniţi virtual, pentru moment”.
 
O alternativă la întâlnirile clasice este discuţia printr-un apel video. În acest sens, o aplicaţie de speed-dating, care perminte „întâlniri” online scurte cu mai mulţi membri, a fost lansată. Un participant care este interesat de altul poate trimite un email celor care gestionează întâlnirile, iar aceasta îi pune în contact pe cei doi.
 
Specialiştii îi îndeamnă pe utilizatori, de asemenea, să găsească un mod de a întreţine relaţii sexuale fără a se atinge. O serie de aplicaţii noi, cum ar vizitarea virtuală a unui club de striptease, au apărut regent. De asemenea, în site-ul Pornhub, internauţii au secţiunea de videoclipuri cu fetişul coronavirus.
 
Cererea de jucării sexuale a crescut cu până la 40% în luna martie, anunţă Justin Lehmiller, un cercetător de la Institutul Kinsey, din SUA. „Procentajul oamenilor care sunt singuri este mai mare astăzi ca oricând. Avem mulţi oameni care nu locuiesc cu un partener sau soţ”, a declarat acesta. Nu doar persoanele singure sunt interesate însă în jucăriile sexuale.
 
Pandemia „va pregăti astfel terenul unei revoluţii tehnologice în materie de sex, pe care am anticipat-o cu toţi, dar care are loc mai devreme decât ne aşteptam”, a spus Lehmiller.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici