Cum ar putea fi redeschis dosarul FNI. Ce l-ar putea face pe Nicolae Popa să vorbească?

Redeschiderea dosarului FNI în sensul rejudecării acestuia şi a unei posibile inculpări a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu nu este exclusă de către procurori. Practic, deşi acest demers judiciar nu are o legătură directă cu arestarea lui SOV pentru favorizarea infractorului, este posibil ca aceasta să fie primul pas pentru redeschiderea dosarului FNI, potrivit Gândul.

35 afișări
Imaginea articolului Cum ar putea fi redeschis dosarul FNI. Ce l-ar putea face pe Nicolae Popa să vorbească?

Cum ar putea fi redeschis dosarul FNI. Ce l-ar putea face pe Nicolae Popa să vorbească ? (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Pentru rejudecarea dosarului şi inculparea lui SOV este nevoie de apariţia unor fapte sau împrejurări care nu au fost cunoscute la soluţionarea cauzei. Acestea ar putea consta într-o declaraţie incriminatoare la adresa lui SOV din partea lui Nicolae Popa în momentul în care va fi adus în România.

Citeşte mai multe despre implicaţiile arestării lui S.O. Vântu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici